Stéphanie Janssens

Psycholoog teleconsult
And for once it might be grand, to have someone understand, I want so much more than they've got planned (uit Beauty and the Beast).

Ik zit op het puntje van m'n stoel om écht jouw verhaal te begrijpen.

 

Stéphanie komt uit een echt ondernemersgezin en groeide daardoor uit naar een psycholoog met een hart en ondernemersspirit. Ze slaagt er ontzettend in om iemand echt te ontmoeten tijdens een eerste gesprek. Daarom is ze dan ook de juiste persoon op de juiste plaats om de aanmeldingen te doen en de beste match te vinden tussen jou en één van onze psychologen tijdens de intake.

Tijdens jullie ontmoeting wordt jouw verhaal ontdekt, vastgelegd en gekoppeld aan een uitgestippeld traject. Stéphanie neemt de tijd om na te gaan wat je al geprobeerd hebt, wat je hoopt dat we zeker wel en niet gaan doen. In de eerste plaats wil ze gewoon heel hard haar best doen om jou verder te helpen. In de tweede plaats doet ze graag haar best in de wereld van de sci-fi, fantasy en cosplay!

Therapeutisch hanteert zij een cognitief gedragsmatige stijl.  Op een gestructureerde manier gaat ze met je aan de slag om opnieuw controle te krijgen over jouw eigen gedachten, en op die manier meer grip op je leven. Because if you can dream it, you can do it! (Walt Disney).

Stéphanie is bereikbaar via stephanie.janssens@motena.be

Deel deze pagina: